tisdag 22 december 2009

Middagsbesök innan jul

Igår var dan före sista dagen på jobbet. Jag behövde inte uträtta så mycket utan njöt istället av en jättetrevlig lunch med tjejerna på avdelningen. Man ska trappa ner i tid har jag hört. Daniel lyckades också fixa sista julklappen på lunchen så då slapp jag vara stressad över den. :-)

Jag åkte hem i halkan och hämtade Tove på dagis. Hon hade haft ont i magen på eftermiddagen och hade det även till och från under kvällen. Helt plötsligt grät hon och sa "ajajajajaj bajsa" och det var ingen tvekan om att systemen inte fungerade riktigt. Men så fort det som skulle ut var ute var attacken över och hon var glad igen. Lilla sockersöta. Man tycker så synd om henne när man förstår att det gör ont och man inte kan göra så mycket.

Men det var inte det jag skulle skriva om utan att vi hade middagsbesök. Elin och Mattias kom över och vi har inte setts på hur länge som helst!! Jag hade berättat för Tove vilka som skulle komma och redan när Daniel kom hem kom Tove springande och sa "Attias, Attias!" Sen när de väl kom sa jag att "nu kommer Elin och Mattias!" "Attias!" sa Tove. Men Elin fick i alla fall ett par spontana kramar under kvällen.

Vi åt middag och fikade och umgicks halvliggandes i soffan i vanlig ordning. Det är skönt med såna vänner! Jättetrevligt att hinna träffas en liten stund och vi kommer ses några gånger till under "jullovet" så det känns jättebra. Vi får ta igen lite förlorad tid och planera bättre i vår helt enkelt!

1 kommentar:

Daniel sa...

Tove pekade imorse på stolarna Mattias och Elin satt på när vi åt och tyckte att dom borde sitta där nu oxå kändes det som. "Attias, lin" upprepades ett antal gånger.