onsdag 26 augusti 2009

Underbar dans i Skultuna!

Jag hade verkligen en helt fantastiskt härlig kväll i går på Oscars loge. Dels är logen i sig så fin och så enormt stor! Att det var publikrekord med 450 personer gjorde ingenting. Det var fortfarande inte trångt. Och Shake lät precis som de brukar! Så härligt!

Jag åkte från jobbet klockan fem, lyckades hämta upp båda grabbarna i perfekt tid och på vägen fick vi också plötsligt med oss min lunchdejt som hade blivit utan skjuts. Hon låg ett par kilometer framför oss på vägen hem från jobbet, hann in och hämta dansskor och smink innan vi plockade upp henne.

Ett jättebra sätt att fylla kvällen med fantastiskt dans är ju att själv ta med sig de bästa danskillarna dit. Om jag skulle få välja ut tre killar som jag allra helst hade dansat med av alla som var där så var faktiskt två av dem "mina" och den tredje hanns även han med i dubbla omgångar. :-P

Kvällen började absolut på topp. Första dansen var som den sista. Smält Frida. Lite farligt att lägga ribban där. Jag tyckte redan synd om alla killar som skulle komma efter honom. Dock blev jag direkt tagen ur min danslyckliga dimma när jag blev uppbjuden av en man som var...jaaa...äldre och av en helt annan danskaliber. (Kanske vissa borde sikta liiite mer på sin egen åldersgrupp?)

Första halvlek blev jag tyvärr stående några gånger, dumma mig (igen), men danserna där emellan var av helt rätt sort så då gör det inte så jättemycket. I pausen testade jag för första gången Lagårn's hamburgare och de var helt klart godkända. (Min soyalösa sushi räckte inte till riktigt...) Jag hann också prata lite med Shake-Peppe och Shake-Fredrik. De hade precis fått reda på publikrekordet och var jätteglada. Dessutom var de glada att de skulle få semester efter kvällens spelning. :)

Efter paus hade jag mer flyt och blev också uppbjuden flera gånger och jag kunde helt njuta av dansen. Tiden går tyvärr jättefort när man är inne i ett sånt flow. Plötsligt ropar de ut att det är sista snabba. Jag hade inte riktigt koll på sista men fick den bokad lite smidigt innan musiken satte igång. Sista låtarna, med "Flen" som första, passade oss perfekt och jag fick dansa in i dimman igen. Härligt att få ett lika bra avslut som start på kvällen. Puffade hemåt i bilen på små foxmoln.

En intressant notering från kvällen: Ett av mina manliga resesällskap hade råkat ut för tafseri igen av någon som var lite äldre än honom. "Jag var tvungen att flytta upp hennes hand och det gillar jag inte!" Man tror ju inte att det är sant!!! OM det överhuvudtaget tafsas på dansgolvet tänker man ju att det är män (jo faktiskt). Jag har dock själv aldrig vad jag minns råkat ut för det men det kanske är de unga killarna som har det jobbigast? FY på er hormonstinna kvinnor!! (Själv blir man ju lite nojjig. Tänk om man råkar röra handen på ryggen och det uppfattas som en smekning eller vad som helst. Man får tänka sig för så man inte uppfattas som en kladdig tant. Haha.)

Några bilder från kvällen:

1 kommentar:

Thomas A (tompis) sa...

Trevlig blogg som beskriver kvällen bra. En väldigt trevlig danskväll.

Hmm, jodå, det där med "tafseri" är sant. Har även hänt mig. Det jobbigaste var att hon inte fattade vinken första gången jag flyttade upp händerna... Det har aldrig hänt med någon jämngammal eller yngre dock, eller så uppfattade jag det inte som jobbigt då... ;)