lördag 29 augusti 2009

Lördagslugn med kursplanering

Idag har det varit en lugn hemmadag. På förmiddagen var Tove så trött så hon somnade en stund på min mage i soffan. Det är såååå mysigt. En liten varm kropp som ligger och sover alldeles tryggt och gott. Jag väckte henne efter ett tag så dagen inte skulle bli helt bakvänd. Hon ville inte alls vakna men när jag nöp henne lite i näsan så sprack leendet fram. :)

Efter lunch gick jag över till bror och vi la upp lite planer inför kursen som går av stapeln nästa lördag. Det kan nog bli både bra och roligt hoppas jag. Spännande är det i alla fall. Intressant också vad det kommer att komma för folk och hur många man kommer känna igen. Men som jag sa till min lunchdejt: "Bara man har löst frågan om vad man ska ha på sig så löser sig resten!" ;)

Jag hade nån liten idé ett tag om att åka till Hågelby på en liksom bonusdans (eftersom jag redan dansat min sista dans där för säsongen) ikväll. Gamblers spelar och jag minns dem som bra sen sist. Kul med lite annan musik också tänkte jag och kvällen skulle ju vara fin och så. Men Daniel hade inte lust och jag kollade med mitt senaste resesällskap men han jobbade kväll. Jag vill ju gärna ha med mig nån kille när det är såna chansartade kvällar.

Jag gjorde små försök att övertala bror att det var en bra idé att åka, men istället övertalade han mig att vi borde göra klart det vi höll på med så gott det gick och det var kanske smart såhär i efterhand. När vi skrivit, lyssnat och dansat färdigt gick vi tillbaka hit och åt kinamat alla fyra. Namnam! Sen blev det lite renskrivning av planeringen och lite tv-tittande innan det var kväll.

Inga kommentarer: