tisdag 11 augusti 2009

Dansa eller inte - det är frågan

Ibland är det så svårt att bestämma sig. Att prata förstånd med sitt förnuft. Få det att förstå att det inte alltid är det smartaste som är det roligaste och att man måste välja ibland.

Om jag dansar i morgon (trots en liten nästäppeförkylning) kommer jag förmodligen vara ganska trött på torsdag. Det är ganska olämpligt eftersom jag ska sjunga på kvällen och kanske borde försöka vara lite alert i alla fall första övningen.

Men så är det ju ändå Blender, och jag har ju faktiskt aldrig varit i Barva konstigt nog. Det har liksom aldrig blivit av och nu finns tillfället här. Och sällskap får jag men förmodligen måste jag köra själv.

Hm.

1 kommentar:

Thomas A sa...

Svårt det där. Förnuftet och dans går inte alltid ihop. Oftast får man lida för det efteråt. Om det är värt det? ... :)