torsdag 13 augusti 2009

Barvapremiär med Blender

Jag fixade mig på jobbet och sen var det hög tid att få i sig nåt inför resan. Det känns alltid lika bra att kliva in på ett fullt upplyst McD klockan fem en dag mitt i veckan i full dansutstyrsel med största örhängena och mörk, glittrig kvällssminkning...

Men så kom vi då iväg till slut. Jag plockade upp mitt resesällskap J på vägen och sen fastnade vi alltför snabbt i en lång seg bilkö. Den tog oss en halvtimme och så var vi sena. Men väl på stor väg rullade det på och från Södertälje och fram till Barvagården tog jag in så mycket tid jag bara kunde så vi kom fram strax efter att det börjat. :)

Det var så länge sen jag hade manligt sällskap i bilen att jag har nästan glömt hur det är. Så praktiskt att bara kunna kliva upp på dansgolvet tillsammans och dessutom inkassera kanondans direkt. :) Efter några uppmjukningsdanser med J så blev jag direkt uppbjuden av en annan favoritkille *så glad* och sen blev det några till kanondanser *prrrrr mysfox* på rad innan min första ofrivilliga paus då jag blev sittande. Självklart spelar de en av mina favoritlåtar, Dark horse, just då. Typiskt. (Jag minns den ljuva tiden när de spelade den som sista. Mums!)

Det känns som att Barvagården visade sig från sin bästa sida. Perfekt ljummen kväll, knappt en mygga, lagom med folk på golvet och dessutom bra folk! Som vanligt när det är som roligast blir det paus tokfort och vi letade oss så småningom in till fiket. En jättegod bulle och en festis senare var vi redo igen och antog golvet tillsammans. Jag minns inte vad det var för låtar men herrejösses vilken fox vi fick till!!! *Whohoo* Snacka om känsla och teknik i en perfekt symbios! Mersmak på den!

Andra halvan lyckades jag både bli sittande på två till favoritfoxar (dumma mej) och dansa snabbfox till "You got trouble" men för övrigt löste bra dans av varandra. Inte en enda ny men några fler favoriter och några dubbleringar blev det från första halvan och tillbakabjudningar gör mig ju så glad (ursäkta tjatet, men det är ju så viktigt!) Ett par kalasroliga bugg alldeles på slutet (äntligen lite fäste under skosulorna!) och sen härligt med sista och extra med J.

Om jag fick önska mig något är det att Blender byter ut sina två sista "Du får inte" och deras egen nya som jag inte minns namnet på. För långsamma och enahanda för att vara mysiga sistalåtar enligt mig. Jag vill ju gärna få lite mer känsla i dansen. De två de spelade innan (jag och låttitlar....) vore till exempel kanon. Eller varför inte Dark horse då. ;)

Jag och J var lika dansrusiga och nöjda med kvällen båda två och resan hem kändes betydligt kortare än resan dit. Vi pratade på hela vägen och plötsligt var vi i stan. Jag lämpade av J vid tunnelbanan och ett sms senare fick jag veta att hans tåg kom efter bara två minuter. Jag klev innanför dörren strax före ett. Då var Daniels film precis slut och vi gick och lade oss tillsammans. Mysigt! Somnade väldigt gott även denna kväll. :)

Tack J för mycket trevligt sällskap och Barvagården kommer definitivt få se mer av mig!

Inga kommentarer: