onsdag 19 augusti 2009

Lugnare

Efter gårdagens ta-itu-med så känner jag mig lite lugnare. Jag ställde in resan och jag väntar på svar från min konsultchef först nästa vecka när hon är tillbaka och kanske kan det bli ett lyft för min anställning här på kuppen. Jag har ju aldrig hittills klagat hos bemanningsföretaget men nu är det väl dags att de får veta att deras konsult håller på att ruttna.

Den här dagen är dock en totalt onödig dag. Jag har aboslut ingenting att göra och jag ägnar tiden åt lite privata bestyr och allmänt nätande. Det är jättefint väder idag men det är bara solen som är varm. Jag och några kollegor satt och åt glass i solen efter lunch. Alltid nåt.

I morgon däremot har jag två glada happenings så det är en lite roligare dag. Jag har veckans lunchdejt som förhoppningsvis förkortar arbetsdagen något och sedan har jag körövning på kvällen. Det ska bli kul. Imorgon ska också värmen komma tillbaka så det verkar bli en fin danskväll för dem som kan ägna sig åt det. Sen är det i princip helg!

1 kommentar:

Puman sa...

Skönt att det känns bättre när du tagit tjuren vid hornen. Håller tummarna för att det ska lösa sig på ett bra sätt för dig - det är inte bra att må dåligt på jobbet. Var rädd om dig!
KRAM