tisdag 11 augusti 2009

Tove vill inte sova

Fick till slut ordning på datoreländet igår så idag har jag faktiskt kunnat jobba om jag velat. ;) Jag har fått några timmars utbildning i alla fall så det var ju nån nytta med den här dagen.

Tove som alltid varit superduperduktig på att somna, har vägrat nu två kvällar i rad. Vägrat högljutt! Vrål och skrik oavsett vad vi försökt med. Jag undrar vad det är som hänt. Har hon just kommit på att hon inte vet var vi tar vägen när hon sover eller vad? Igår tog det nästan två timmar innan hon somnade och vi var ganska trötta då kan jag säga. Vi är ju inte vana vid sånt.

Annars gör lilla tösen så otroliga framsteg nu varje dag. Det bara sprutar ut nya ord som hon härmar och hon har börjat skaka på huvudet och säga "nä" när man frågar saker. Senaste orden är "båt", "moln" (så söööt när hon säger det "muuooln") och "puppa".

Hon älskar att bada i poolen. Igår hade Daniel sagt att hon skulle få bada efter promenaden. När man säger att hon ska få bada plaskar hon med armarna i luften och klappar i händerna. När de kom hem satte sig Daniel ner en stund men då sprang hon ut på altanen, kastade ur alla leksaker ur hinken som vi använder att fylla på poolen med och kom släpandes med den till honom. Sen visade hon också att den skulle fyllas på vid diskbänken i köket. Svårt att missförstå. :)

Daniel ringde för en stund sen och jag fick prata med lilla gullungen. Då vill man bara hem och mysa!

Inga kommentarer: