söndag 16 augusti 2009

För mycket

Den här helgen är till ända. Tråkigt men sant. Det har varit en lugn helg rent fysiskt men desto mer hektiskt psykiskt. På lördagen tog vi det mest lugnt. Daniel var duktig och började måla fönster på övervåningen. Jag försökte nog mest ha helg. På eftermiddagen gick vi över till bror och åt en några dagar försenad men jättegod födelsedagsmiddag. Sen gick vi tillbaka hit och degade resten av kvällen.

Idag har jag förberett så mycket jag orkat inför nästa helg. Det är den stora festhelgen och vi kommer dessutom ha huset fullt. Ett återbud till festen ikväll tråkigt nog. Jag blev så glad och förvånad att han kunde och ville komma för vi har inte setts på så länge, men tyvärr. Synd. Verkligen. En del att tänka på är det fortfarande inför lördag men under veckan har det mesta fallit på plats.

Jag hade nog varit lugn om det inte var så mycket annat som valsar runt i mitt huvud samtidigt. Det är inte helt lätt att vara jag just nu. Lite för mycket tankar om allt som måste tas itu med på olika fronter och jag blir lätt ledsen av pressen och min oförmåga att hantera den på ett bra sätt. Då känner man sig inte starkare precis. Som jag skrev förut, det blir en lättnad när augusti är över, då har det mesta fallit på plats. Det måste det göra. Jag har i alla fall sovit bra senaste nätterna. Dans hjälper.

I morgon är det arbete igen. Alla är tillbaks och jag måste ta reda på vad som sas på konferensen. En kollega gav mig en hint innan att det verkar vara stora grejer på gång och jag måste veta hur det påverkar mig, inför att jag vill gå ner i tid. Det känns knepigt. Som tur är har jag min braiga kollega som jag har förtroende för. Måste också höra med henne vad hon tror om den där jobbresan. Jag ska försöka låtsas som att det blir en spännande dag.

Inga kommentarer: