tisdag 18 augusti 2009

Bedövad

Jo, på riktigt. Jag har varit på ett av mina besök hos tandläkaren idag så nu är halva munnen liksom borta. Snart är det lunch. Jag hoppas jag kan äta. Jag ägnade tiden i tandläkarstolen åt att tänka på diverse kryssningsminnen. De är alltid bra att ta till när man behöver fokusera på något positivt. :)

Nu har jag avsagt mig jobbresan. Jag kom på ännu en anledning till att jag inte borde åka så det passade ganska bra att ha en stabil ursäkt i form av skivinspelning. Känns skönt att ha tagit ett beslut till slut, och berörda parter är informerade.

Jag borde kontakta min arbetsgivare idag angående arbetstidsförkortning. Det bär emot men det måste göras. Jag ska nog skriva ett mejl så får de kontakta mig sen.

För övrigt så har jag fått en ny DM-vän. Det är banne mig inte ofta nu förtiden, men jag blir lika glad varje gång nån skriver nån snäll kommentar. :) :) :) Gäller bara att komma på nåt lämpligt att kontra med bara. Får klura på den.

Inga kommentarer: