torsdag 27 augusti 2009

Frida's computer is actually stone dead

Äntligen kom datakillen hit och kollade på min dator och rapporterade ganska snart orden i rubriken till IT-avdelningen i Bryssel. Fast det sa jag ju till dem för flera veckor sen. Nåja. IBM ska komma hit och laga det fel som är trasigt. Eller kanske byta ut hela burken. Det gissar jag på.

3 kommentarer:

Elin sa...

Låter som typisk teknisk support- först dröjer det en massa tid och sen säger dom nåt man redan vet :P Jag har iaf fått tillbaka min puckodator och än så länge sköter den sig men allt är borta som bilder och musik, så jag kommer över nån dag till er så vi kan fixa över allt :) KRAM!

Puman sa...

Hehe, den sover inte bara alltså? ;-) Apropå ingenting så har Passion även upptäckt mig. Jag känner mig så validerad! :-)

KRAM

Frida sa...

Elin: Du är välkommen när du har tid! Hoppas det funkar sen!

Puman: Härligt att även du får känna dig sedd! ;-)