lördag 15 augusti 2009

Tidig kväll igår

Igår var första kvällen på tre dagar som jag var hemma. Senaste dygnen känns det som att jag mest åkt massa bil. Onsdag: 3,5 mil till jobbet, direkt därifrån till Barva och sen hem igen, totalt ca 23 mil gissar jag. Torsdag: 3,5 mil till jobbet, lika många hem igen. Sen tur och retur till Norrtälje, dvs 10 mil till. Sen fredag: Fram och tillbaka till jobbet och sen...nä just det...soffan!

Jag skickade iväg Daniel på dans på Skansen. Shake och allt. Jag och Tove skulle ha tjejkväll för en gångs skull. Tiden gick väldigt fort fram till läggning och sen var det min tur ganska kort senare. Jag var hur trött som helst och höll mig uppe till halv tio, sedan blev det kudden. Snark.

Min nästa inplanerade dans är också till Shake. Jag hoppas verkligen jag kommer iväg på den. Jag har inte besökt Oscars loge i Skultuna en enda gång i sommar, den är ju så bra att dansa i, men om tio dar har jag chansen. :)

Inga kommentarer: