måndag 10 augusti 2009

Bara fyra dagar kvar till helgen...

Tillbaka i kontorsstolen. Datorn fungerar inte. Laptopen jag fått låna fungerar inte heller. Sitter och surar i en kollegas rum nu. Hon har semester en vecka till så jag kan sitta här ett tag. En av mina bästa kollegor som jag inte sett på jättemånga veckor började också idag och det är det trevligaste som hänt hittills.

Jag är lite småförkyld och det känns riktigt onödigt. Mina dansplaner kan gå om intet om det inte är en förbättring till i morgon. Vore korkat att sabba rösten helt med dans inför torsdagens premiärsångövning. Lite pirrigt kommer det nog vara ändå.

Ska boka in en lunchdejt under veckan så jag har nåt att göra när alla andra är på konferens i Smögen. Synd att jag inte får åka på den faktiskt. Det skulle kanske gjort underverk för min motivation (vad var det nu igen??). Men privat så har jag ju inte tid att vara borta tre dar så det är väl tur egentligen.

2 kommentarer:

Puman sa...

Trist att det inte fungerar bra på uppdraget... Hoppas att de tar sig i kragen och styr upp situationen, för det känns ju minst sagt som kapitalförstöring att ha inhyrd personal som pga materialfel inte kan jobba...

*håller en tumme*
KRAM

Frida sa...

Jopp, känner mig liiite för överkvalificerad för att sitta här och dricka te... även fast det är gott med te.

Kram