måndag 31 augusti 2009

En deppig dag

Ja tyvärr. Dansendorfinerna räcker inte ens till idag. Morgonen började med snooze, snooze, snooze. Stängde av alarmet och blundade men kom på att det kanske var en dum idé ändå. Krälade ur sängen till slut och gjorde mig i ordning och så iväg.

Jag gillar inte att upprepa mig såhär men jag förstod inte riktigt vad jag skulle hit och göra idag och tyvärr har farhågorna besannats. Totalt dött. Tyvärr kommer det nog fortsätta så resten av veckan med kulmen to-fr när alla åker till Finland och jag och en tjej till är kvar. Det som är synd är att det är jag som blir ansvarig för kontoret de dagarna, öppnar, stänger och svarar i växeln. Jag måste då vara här på exakta tider och inte larva omkring som jag brukar.

I morgon har jag möte med min konsultchef och det känns för första gången ganska jobbigt. Vi har alltid haft en jättebra relation och jag hoppas att inte den ska förstöras nu även fast jag kommer vara besvärlig. Men hur som helst är det på tiden att vi har ett möte för så här kan jag ju inte ha det.

Inga kommentarer: