måndag 17 augusti 2009

Boka dans??

Jag läser med största nöje denna debatt på DM. Tänk att så många kan vara så upprörda över ett så simpelt ämne. Alla gör ju ändå som de vill och de som tänker på sig själva i första hand under en danskväll är de stygga. Fy oss. ;)

Jag är i alla fall väldigt glad att alla de som i mina ögon är de hetaste guldkornen låter sig bokas av mig, eller bokar mig, om så krävs för att få till en dans. Eller två. Eller tre. Oavsett vad de skriver att de har för princip på DM. Hehe.

Fast med bokning menar jag inte att vi sätter oss ner en gång i månaden med våra danskalendrar och bokar in kommande danser, utan det är oftast något så subtilt som en nickning eller ögonkast tvärs över dansgolvet som betyder ungefär "nästa är vår". Ibland får man dock ta till mer avancerat teckenspråk, röksignaler och flaggviftningar för att budskapet ska gå fram, men det är det värt. ;)

Inga kommentarer: