söndag 2 augusti 2009

Ett litet livstecken

Häpphäpp! Jag tänkte bara passa på att skriva några korta rader för att visa att jag lever och så. Ni som är inne och kollar varje dag kanske tröttnar annars.... ;).

Jag är i Umeå nu sedan i fredags och det har hittills varit en väldigt trevlig vistelse här i norr. Bäsksjö bjöd på två dagar halvdant väder och två dagar fint väder. Mycket fisk, Settlers och umgänge precis som jag förutspådde. Tove har stormtrivts i stugan. Mer om det kommer sen med bilder och grejer.

Det blev ingen dans på fredagkvällen. Daniel är förkyld så det var väl en av anledningarna men jag tror ändå inte sugen var tillräckligt stort. Jannez räknas ju som mogna här uppe och drar kanske inte den publiken jag är ute efter när jag väl är här. Och Jannez drar ju inte så hårt i sig själva heller även fast Gräsmyr är ett kanonställe. Dock är det snart tre veckor sedan jag dansade senast och det är ju mycket för att vara jag så jag börjar tyvärr redan längta tills nästa tillfälle.

Här i Umeå har livet fortsatt som förut förutom fisket och vi har också hunnit ut på ett besök i Kassjö. Nu är det bara en dag till vi ska åka hem och det känns som de här dagarna har gått väldigt fort.

Vi ses snart hemma igen!

2 kommentarer:

Puman sa...

Skönt att ni har det bra däruppe. Här nere är det dansabstinens som råder också... Nova gjorde en kanonspelning på Grönan, men i övrigt är det ganska dött. Först på torsdag blir det dans igen, till Bohnus, som jag inte dansat till på år och dag. Ska bli skoj.

Hoppas att vi ses snart igen!
KRAM

Frida sa...

För mig blir det också dans på torsdag (äntligen! jag minns knappt hur man gör...?) men det blir Hågelby såklart.

Kramkram