torsdag 13 augusti 2009

Aj min kropp!

Nånting hände under dansen igår. Dels blev jag ju rejält trampad på samma ställe som vanligt. Skulle inte förvåna mig ett dugg och jag kommer få broskbildningar där så småningom. Så ont!

Men det var inte det jag tänkte på nu, utan i morse när jag vaknade hade jag ont nedanför och i bröstkorgen. Fattade inte varför men nu börjar jag misstänka att det är någon slags träningsvärk. Under dagen idag har nämligen ryggen också börjat värka och även vaderna känns. Jag gissar att det är för att det var så otroligt halt igår så jag fick använda alla möjliga små muskler för att hålla mig på fötter och i balans. På ryggen har jag dessutom ett mindre gipsavtryck efter alla danserna med J. Men det var det värt. Hihi.

Här på jobbet finns det värsta massagefotöljvidundret jag nånsin sett. Jag har aldrig testat den förut men nu var ett gyllene läge. Skönare att sitta där än att sitta här och knappra. Kontoret är ju ändå tomt. Den där fotöljen tog verkligen hela kroppen, till och med fotsulorna! Jag körde två 15 minutersprogram och kanske det känns bättre. Säkert är i alla fall att det fortfarande känns som jag sitter där. Spökknådning i ryggen liksom. Massagen gav mersmak i alla fall så jag ska nog göra det till en vana. :)

Inga kommentarer: