torsdag 6 augusti 2009

Försöker ladda för dans

Vi var hemma en halvdag sen tröttnade vi och åkte hem till far. Det blev en väldigt trevlig dag i solen med god mat och glada överraskningar. :)

Ikväll står det dans på programmet. Min sista Hågelbykväll för säsongen *snyft*. Jannez får den äran att avsluta den. Jannez och Hågelby brukar vara en bra kombination så jag hoppas trenden håller i sig. Jag får åka ensam idag så det känns lite halvdant, hade sett fram emot sällskapet. Nu får jag försöka hitta en lämplig inställning till den här kvällen så jag inte blir besviken. Vädret lovar ju minishorts och filt i gräset i alla fall.

2 kommentarer:

Elin sa...

Hoppas du fick en bra kväll iaf trots att sällskapet övergav dig (dumma mej) :). En kväll i Hågelby kan ju bara inte bli misslyckad! *sjunger: Heeey Maaariiie!* :)

Frida sa...

Hahaha, de körde den faktiskt TVÅ gånger i går. En gång som extranummer också och jag hade fullt sjå att sjunga "Oh-oh-oh-oh".

Det blev en riktigt härlig kväll faktiskt, men det berodde inte så mycket på Jannez... ;)