torsdag 8 mars 2012

Torsdagsstorm före fredagslugn

Tove har feber och Daniel är hemma och vabbar. Det får man göra även om mamman är arbetslös och hemma. (Tänk att Försäkringskassan har tänkt mer rätt än vår kommun när det gäller detta!) Jag hade en massa planerat idag. Förmiddagen ägnades åt att Måla första svängen på fondväggen i Måns rum. Fiiin! Mina turkosa vänner kommer gilla den. ;-) Sen strök jag nedre trappen en vända så det blev vit och fin. Den hann precis torka så jag hann upp och göra mig i ordning för dagens lunchdate.

Iväg för lunch och diverse ärenden. Mycket trevligt! Hann också boka in en andra intervju på måndag. Måndag blir en tuff dag med två andraronder staplade på varandra varav den ena på engelska. Puh! Jag kommer somna tidigt den kvällen... Sen åkte jag förbi dagis och hämtade upp Måns på hemvägen. Väl hemma strök jag klart fondväggen. Skönt! Nu är det bara att vänta in tapeten och så är det klart. Typ...

Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt grubblerier angående nya konvektorer (element) då våra är 35 år gamla och slut. Ännu en djungel att sätta sig in i. Till slut har vi i alla fall kommit till beslutet att jag ska ta en liten resa nästa vecka och fråga de som verkligen vet. Moderna konvektorer har nämligen heeelt andra mått än våra gamla och hur ska man då bäst få det snyggt till en rimlig kostnad?

I morgon är det fredag. Det blir en hemmadag då Toves feber går upp och ner. Stackars liten! Det som är sämst är att hon ska ha sitt livs första födelsedagskalas på lördag och det vore så himla tråkigt att behöva skjuta upp det. För ställa in går ju inte när hon varit så ivrig. Och Tove som är sjuk så himla sällan. Otur! I morgon får vi alltså vara hemma och ta det så lugnt vi kan och hoppas på det bästa.

Inga kommentarer: