onsdag 21 mars 2012

Beskedslös

"I början på veckan" är ett begrepp som börjar dra ut på tiden. Kanske den här dagen är dagen D? Måndag och tisdag har jag gått som på nålar. Skällt på alla som fått för sig att ringa på min mobil då min puls har flugit i taket varje gång. I går gav jag efter några timmar upp helt men sen blev det lite lugnare då jag fick en förklaring på vad som händer, eller inte händer snarare.

Jag har trots mina nerver fått lite målning gjort. Sista strykningen på räcket sker idag och sedan kan Daniel roa sig med att montera det. När jag målar lyssnar jag på radio i mobillurarna, det får tankarna att skingras.

I går fick vi också middagsbesök av E&M som passade på att fira båda barnen och sedan åt vi gott och pratade länge i uterummet. Givetvis blev det lite husvisning också. I och med besöket blev kvällen väldigt lugn och trevlig. Tisdagsmiddagar är inte så dumma ändå! :-)

För övrigt gillar jag när det är sol på morgonen som idag. Det ger bättre humör än snöstorm...

Inga kommentarer: