fredag 16 mars 2012

Både kropp och själ i obalans

Gårdagen var en dag med anspänning. Som tur var hade jag lite planerat och jag for hit och dit med barnen och hämtade tapeter och annat. När rekryteraren väl ringde gick adrenalinet upp i topp för att snart självdö när hon bara ville meddela att det var problem att få dag i mina referenser. Jag gav lite tips hur de skulle komma fram. All min energi sögs ur kroppen på några få minuter. Phu! Alltså vet jag ingenting än och vänta är ju det bästa jag vet.....

I går kväll var det som tur var äntligen omstart med kören. Maestro K var tillbaka och det kändes som tiden stått still. Vi har massor av nytt material till nästa konsert och vi körde igenom alltihop i ett flygande fläng. Min röst är inte riktigt med på noterna (haha..) då jag nu känner av barnens hosta lite men det gick ändå ganska bra. Var ensam andrasopran på slutet och det var skönt att känna att de gamla bitarna ändå satt.

Idag har vi startat dagen med ett läkarbesök för att spola Toves öron. Båda barnen var så himla duktiga och lekte snällt och lugn tills det var vår tur och Tove satt så still medan sköterskan spolade öronen. Äntligen hör hon igen! Nu ska jag boka ny tid för öronkoll hos BVC. Skönt också att åtminstone inte bli omedvetet ignorerad när man pratar med henne också. ;-)

Ikväll står dans på schemat och jag förbannar förkylningen som nu intagit min kropp. Men det kan knappast bli värre av lite dans eller hur!?

1 kommentar:

Puman sa...

Det som inte blir bättre av dans är det frågan om det är värt att satsa på utan dans;-) ses ikväll!
KRAM