måndag 5 mars 2012

Helg med nya framsteg och familj

Lördagsförmiddagen var seg. Mitt på dagen kom snickarbrodern med stora kapen i högsta hugg och efter att barnen vaknat efter lunchvilan så satte han igång. Alla lister i Måns nya rum lappades ihop och det blev helt där dörren och en del av väggen är ny. På kvällen invigde vi grillen för "våren".

Väldigt god mat blev det som tyvärr intogs under största möjliga barnkalabalik. En sån måltid man bara unnar de vuxna som själva inte har barn och tycker att "Men ni får väl säga till barnen!"..... När barnen somnat såg vi ifatt kvällens match som var stor underhållning i alla fall i en halvlek. Efterrätten underhöll i andra.

På söndagen var det vasaloppsdvala på nedre plan och Daniel var duktig där uppe med slip av spackel. Till lunch anslöt även morfar och när han och barnen sov började jag med målningen i Måns rum. På eftermiddagen blev det en skön promenad i vårsolen och på kvällen, när familjen åkt hem och barnen sov så gjorde vi ett gemensamt ryck med första strykningen och de nya elementen. Härligt när det går undan för en gångs skull! :-)

Inga kommentarer: