tisdag 6 mars 2012

Måndagsrush

Igår var en ganska intensiv dag. Barnen var hemma, som de nu är varje måndag och fredag, och vi började med öppna förskolan. Där hängde vi tills barnen var fulla i magen med korv och det var bara att gå hem och lägga dem. Sen åt jag själv lunch i lugnet i ett solvarmt uterum.
Men lugnet varade inte så länge för jag behövde hinna måla fönsterväggen när de sov så att jag kunde träna med gott samvete på kvällen. Jag hann det jag skulle och lite till innan de vaknade. Sen var det lite fika innan vi sprintade iväg till BVC för Toves 4-årskontroll. Tove är ju fortfarande lite före sin tid och signerade glatt sin gubbe med "TOVE". Övriga tester klarades också galant.

Utom öronen då. Vi har tyckt att hon verkar höra otroligt dåligt senaste veckan, hon klagar på TVn och sådär, och jag har försökt med revaxör utan framgång. Men nu kollade sköterskan i öronen och sa "Ojojojoj det där kommer ni aldrig få ut själva!" Det blir till att spola öronen hos riktiga doktorn. Jahaja. Farhågorna stämde i alla fall och vi får återvända till BVC för hörseltest när öronen är som de ska.

När vi kom hem försvann Tove in till grannen och lekte i väntan på middagen. Efter maten målade jag det sista vita och gjorde rent alla varktyg. Härligt! En bra bit på väg. Nu är det snart första fondväggens tur. :-) Sen var det så småningom dags att cykla iväg till yogan och det var grymt skönt. Man borde träna mer och oftare. Men det vet man ju.

Inga kommentarer: