torsdag 22 mars 2012

Måns 2 år

Idag fyller vår lilla kille två år! Det är inte bara en klyscha att tiden går fort. Det går betydligt snabbare än så! Det var ju nyss han var en liten parvel. Måns visste själv inte riktigt om sin högtidsdag och tittade yrvaket på oss när vi kom och sjöng i garderoben. Men sen fick han följa med upp på loftet och där låg alla paketen och väntade.

Måns vet vad paket är. Tove är dock så ivrig att hjälpa till att man hela tiden får hejda henne från att slita upp paketen före Måns. Och titta på presenterna före Måns. Men det verkade i alla fall vara en belåten liten kille. Boken som kom från Nina var förstås väldigt spännande. Och en dumper att leka med är ju heller aldrig fel! :-) Från oss kom det kläder och det konstaterades bara kort innan nästa paket.

Idag är det en dagisdag och Måns ska bli firad på sin avdelning. Det är ju första gången så det blir nog roligt och spännande att få vara i centrum. I veckan har vi fått veta att Måns redan i höst kommer flytta upp till samma avdelning som Tove. Det känns bra på alla sätt! :-)
Paket från farmor och farfar öppnas
Storasyster hjälper tillVåra två fantastiska stora små barn!Måns gör sig redo för dagis i nya födelsedagskläder :-)

Inga kommentarer: