tisdag 6 mars 2012

Tisdagssnopen

Jo, med ett P! Jag tog mig äntligen i kragen och traskade ner till arbetsförmedlingen efter att jag lämnat på dagis. Jo, jag har liksom skjutit upp det ett par veckor sådär. Men när jag väl kommer dit har dom stängt! På en tisdag! I ren irritation gick jag och handlade mat och go-glass till kvällens match. Att ChL-slutspelet också har börjat nu är inte så bra för vår hälsa...

Sen gick jag hem och, just det, målade! Jag roade mig med vindstrappen igen. Vore väldigt skönt att stryka den (även) från min lista! Ett par dagar till på den så är den klar. Det är mycket som ska göras samtidigt men just trapporna är ju extra lämpliga att göra när jag är ensam. Polar'n är den enda som kan ställa till det då om han får nåt springa-i-trapporna-ryck.

Igår tog jag mig i kragen och plockade ut lite annonser igen och idag har jag faktiskt ringt och kollat lite angående några jobb. Tyvärr är de som verkar intressantast konsultuppdrag. Det betyder sämre lön och sämre allt. Men det kan vara en bra ingång ändå i brist på annat.

Nu ska jag hämta barn. I uterummet är det just nu 26,3 grader.

Inga kommentarer: