söndag 18 mars 2012

Hemmapyssel i dimman

Helgen har gått i en förkylningsdimma. Men ändå har vi lyckats få saker gjort. Igår tapetserade vi fondväggen i Måns rum. Det blev så himla fiiint! Bilder kommer så småningom. :-) Daniel har också jobbat med räcket som ska sitta uppe på loftet så man inte ramlar ner till andra våningen. Nu sitter läckra spånskivor där som tillfälligt skydd. Alltså finns det nu mer pinnar att måla för mig igen. Hurra. ;-)

Ännu en vit TV har sedan igår blivit en del av vår inredning. Den står på loftet och är så fin att se på. Ja, vi kan bara titta på just hur fin den är än så länge men det andra löser sig med tiden. Den ska stå mot nyss nämnda räcke också så det är ingen brådska. Vi har bara haft en TV ganska länge nu och har väl inget jättebehov av en till. Än. Men snart kanske det är fler som är uppe efter sju och då är det nog en bra idé.

Måns rum är egentligen ganska så färdigt. Sockeln ska bättras och det ska fixas lite vid fönsterna. Sen råkar det saknas element. Det är lite tokigt. Och min resa till elementstället blev uppskjuten pga sjuka barn. Men den här veckan måste det fixas. Det börjar också bli högaktuellt med en tur till Ikea. Vi ska ju köpa nya sängar och framförallt är det Måns nya säng som det börjar vara lite bråttom med, plus lite annat smått och gott till hans rum. Det ekar därinne just nu men så länge ingen bor där har vi det som målarrum. Praktiskt!

I morgon är det måndag igen. Det gör mig nervös.

Inga kommentarer: