söndag 11 mars 2012

Febrig Tove fyllde 4 år

Igår var det den stora fyraårsdagen. Kalas skulle det bli och allt var förberett och planerat. Men, tyvärr, Toves feber vägrar ge sig och vi fick ställa in kalaset i sista stund. Jag var nog mer ledsen för det än Tove som var ganska nöjd bara hon och Måns fick ha en egen fiskdamm och det ordnades förstås.

På morgonen fick hon paket från oss och farmor och farfar. Hon har så bråttom att riva upp paketen att hon knappt hinner titta på vad som finns inuti innan hon tar nästa. Men alla fina hårsaker som kom från farmor fick i alla fall ett "Ååååh vad fiiina!" Men alla presenterna började uppskattas under dagen i alla fall.
En födelsedagsgäst vågade sig hit i alla fall och det var morfar. Han presentade med en fin bok med tomma sidor för Tove att fylla med vad hon vill. Kreativiteten kom direkt och Tove och boken sprang upp på rummet till kritorna.

Trots febern tror jag Tove hade en ganska trevlig dag. Kalaset hoppas vi få till någon annan dag. Vi ska kolla så att alla kompisarna kan bara och att det inte krockar med någon annans kalas.
Tove gör ett Yoga-träd i sin nya "one-piece" som kom från farmor och farfar :-)

Inga kommentarer: