fredag 23 mars 2012

En oväntat social dag :-)

Igår hade jag en ledig dag mitt i ledigheten. Jo, det kändes faktiskt så. Jag var inte hemma och målade, det kan ha varit det. Direkt efter dagislämningen fick jag ett trevligt samtal som tillfälligt skingrade mina orosmoln från senaste dagarnas väntan och sen åkte jag iväg till elementstället. På vägen uppdaterades det via telefon på flera håll. Jag fick den hjälp jag behövde med elementen så nu är det bara att klura klart och sedan beställa.

Sedan åkte jag till Stinsen för lunch med bror. Lite mat och en hel massa blablabla senare åkte han till jobbet igen och jag strosade lite i centrum. Då ringde A och undrade vad jag gjorde. Ville jag fika?? Ja, såklart. Hon kastade sig in i bilen och efter lite mer strosande så fick jag fikasällskap. Vi beställde kaffe och två kulor glass. Kulorna var så enorma att vi bara orkade äta en och en halv!

Sen var det hög tid att åka hem och hämta barn. A och jag hade inte alls pratat klart så hon hängde på hemåt. Jag hämtade barnen på dagis och sedan var de ute och lekte medan jag och A satt på altanen och pratade i solen och när det blev kallt flyttade vi in i uterummet. Kände senare att solen tagit för jag kände mig lite sådär skönt stel i ansiktet. :-)

A åkte så småningom och snart kom bror som skulle byta tillbaka sin bil, presenta Måns och äta middag med oss. Daniel hade jobbgrejer för sig och kom senare. Vi åt och umgicks och sen var det bara att göra sig i ordning för kör och susa iväg till Norrtälje. (Snart ska sommardäcken på, härligt!) Körövningen var som vanligt jätterolig och trevlig och min röst höll oväntat bra trots att jag mest är andraalt i stämbanden just nu.

Efter kören var det några som skulle ha lite After Choir. Alltså obestämd öl på obestämt hak. Jag hängde för en gångs skull på. Jag kommer ju ändå hem när alla sover så vad spelar det för roll om jag kommer lite senare. Det blev nästan en timme innan vi bröt upp. Det är roligt att hinna umgås lite utanför övningstillfällena, och det är väldigt trivsamt och lättsamt även fast ämnena kan vara allvarliga.

Jag snubblade över tröskeln strax efter elva, hungrig som en varg. Två mackor senare var det dags att sova. Måns började gala innan sex. Det var väl onödigt! ;-)

Inga kommentarer: