fredag 2 mars 2012

Familjefredag bland vårfärger

Idag är Daniel pappaledig och vi är alltså hemma allihop. Vi började dagen med att återigen åka till Arninge med korta stopp på olika ställen. Jag sprang in på K-R och hämtade diverse färgprover, sen släppte Daniel av mig och barnen vid på tapetaffären. Barnen in i lekhörnet och mamman bland färgproverna.

När jag känt mig färdigbeslutad blev det att vänta en stund på Daniel som gjorde andra ärenden undertiden och sen fick han tycka han också. Vi tyckte lika som tur var och tapet beställdes och efter ett bananstopp i solen så åkte vi tillbaka till K-R och jag hämtade en burk med utvald väggfärg. Nu finns alla förutsättningar för målning. Det är som tur är väldigt lite underarbete i detta rum. :-)

Första frappen i vårsolen blev det innan jag valde att tillbringa eftermiddagen i spackeldamm medan Daniel fixade med bil och lekte med barn utomhus. I helgen ska det målas. Så nära är det. Sen kommer tapeten kanske i slutet av nästa vecka. Den skeppas från Frankrike. Så tjusigt. Hoppas den förstår svenska i alla fall så att den kommer trivas.

Ikväll är det min tur att dansa. Det är en chansningskväll. Jag har aldrig gillat Date. Men man kan ju ge banden en chans vartannat år i alla fall, eller hur? Och så vet jag inte om jag får något delikat sällskap. Det visar sig snart. Hoppas kan man ju alltid i alla fall. Motion blir det väl hur som helst.

Inga kommentarer: