måndag 30 juni 2008

Måndag - releaseparty och sillbord

Blev uppe till halv fyra i morse och pratade. Daniel blev förvånad när jag fortfarande var i farten när han kom ner från dansen. Men jag hade haft jättetrevligt med våra stuggrannar. Festen accelerade dock när vi gått och lagt oss och det var över hundra pers vid Kenneths dansbana och det spelades hög musik till halv sju på morgonen. Tur man har öronproppar.

Idag har Blender haft releaseparty på deras nya liveskiva på äkta norrländskt vis med bål på hemkört och lingondricka. Sen var det allmänt mingel och det var trevligt att alla var samlade så man fick chans att prata runt lite.
Den här madrassen låg utanför vår stuga idag. Man blev väldigt sugen på att slänga sig överst. Det gjorde visst några också för madrassen var trasig innan kvällen.

På kvällen var vi medbjudna på det traditionella sillbordet på Boogie Lovers husvagnsgata. Vi tog vårt pick och pack och knatade dit. Tove fick också följa med förstås. Vi fick lyckligtvis dela bord med en squaredancekompis (och caller) och hans nya sällskap som bor längst ner på gatan. Himla kul att återknyta en sån kontakt eftersom vi inte rört oss i den dansvärlden på över ett år. Det blev till att äta lite sill, sjunga lite visor och så blev vi bjudna på glass och jordgubbar till efterrätt. Vädret hade varit lite växlande på dagen men lagom till sillbordet blev det stilla och en fin kvällsol.

Mathias och Daniel

BL-gänget är väldigt sammansvetsat och är inte alltid så snälla med varann, men så länge alla ändå har kul så är det ju ok. Det blev ganska många ofrivilliga dopp i poolen innan kvällen var slut men ingen råkade så där jätteilla ut även fast det såg ut så ett tag. Det gäller att vara rädd om varandra även efter några extra snapsar. Om något händer så blir det så himla tråkigt för alla parter.1 kommentar:

Dansmusen sa...

Som en Bl-are sen 11 år tillbaka kan jag säga att det var jättekul att traditionen med sillbord håller i sig och att antalet bord bara ökar och ökar i vårat fina långbord på vägen. Ja Bl är väl ganska kända för att busa mycket med varandra men det tycker jag är själva charmen med föreningen. Ett dopp i poolen eller havet brukar också vara en vanlig tradition som dyker upp efter några snapsar vid bordet. Vi hade ju ckså lite gräddsprut här och där när "nypen" kom fram. Sånt som händer och förevigas med härliga foton som vi skrattar åt och längtar till nästa år! Ha det gott/Normalen