fredag 13 juni 2008

Äntligen!!

Till slut efter lite letande och lång väntan har jag fått hem mina nya dansskor. Jag invigde dem igår genom att provdansa dom en stund eftersom jag var lite osäker på storleken och det kändes helt ok. Fötterna är inte vana att dansa utan strumpor bara så nu gäller det att nöta på dom ordentligt innan Öland.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det tog mig lite tid att dansa in de skorna eftersom sulan (iaf på mina) är lite mindre än själva skon i bak... Men nu... Toksköna!:-) Bra köp!

Anonym sa...

Gud va snygga! Vart har du beställt dem? Jag är ständigt på jakt efter mina nya dansskor.. men hälst vill man ju prova dem innan... Kram Ses på Öland :) Ann-Katrin

Frida sa...

De är köpta på dansskor.se. Bilden här är lite missvisande, de är lika svarta över hela. Bättre bild finns på deras hemsida. De kommer ju till Öland också så hör med dem innan så att de tar med sig rätt storlekar att prova. =)Känns riktigt sköna iaf och skaver inte. Har letat länge efter svart-svarta istället för vit-svarta som "alla" har. ;)

Anonym sa...

Mina fötter får tillräckligt med skavsår även med strumpor...
Så jag vill tipsa om att köpa några "steps" (eller vad de kan tänkas heta? Sådana där strumpor helt utan skaft som är öppna uppe på foten och inte syns om man har dem i ballerinaskor.)
Finns både i vanligt strump"tyg" och i strumpbyxtunn modell!

Anonym sa...

Hej Frida! Jag har följt din blogg ett bra tag.Eftersom jag är Farmors syster och familjen är viktig att följa. Jag är ingen bra dansare, men älskar att läsa om din förtjusning till dansen. Jag har gillat dans sen ungdomen,en kick för själen att beskåda och även avnjuta.Jag har ju i mitt liv testat dans, men av fysiska själ var jag tvungen att avstå grupp och träningsdans. Nu dansar jag ibland,då ser det nog ut som jag går på en "blötmyr",jag har nämligen knäproplem.Men dans är fantastiskt.Jag njuter av alla bilder på Tove, hon är en guldklimp. Jag hoppas att jag får se henne snart.Ett mycket vackert barn. Jag sa till Tove"s Farmor,hon år ett litet troll! Njut av varje minut,du får dom inte tillbaka. Var rädd om varandra! Hälsa min systerson! kram mi