måndag 2 juni 2008

Nonstop på Yesterday

Våravslutningen på Yesterday med Blender och Scotts nonstop i fem timmar gick av stapeln i går kväll. Daniel hade inte mindre än fyra tjejer med sig i bilen. Jag, Elin, Nina och Tove. Nina var med som barnvakt i första hand och vi dumpade oss själva och våra saker i Yesterdays barnhörna. Det vill säga längst ner i hörnet från orkestern sett där det finns ett par soffor och är lite svalare.

Jag började med att amma så Nina och Daniel fick chans att känna på dansgolvet tillsammans. Sedan bytte Nina av mig och jag och Daniel tog en dans. Sedan dansade jag några danser till och när jag begav mig ner till Nina för en första vätskepåfyllning var klockan redan kvart i åtta. Vart tog tiden vägen??! Jag dansade ett par danser till och sedan var det dags för Tove att äta lite igen och då skickade jag iväg Nina att bjuda upp nån och hon var så modig och gjorde det trots att hon inte kände nån och att hon sällan dansar bugg/fox nuförtiden.

Sedan var klockan halv nio, vår överenskomna fikatid, och vi samlades hela bunten över lite kaffe och godsaker. Trevligt och gott! Scotts spelade såklart ett par av mina favoritlåtar (bl a "Right here waiting") när vi stod i fikakön och när jag nästa gång bytte av Nina en sväng för en drickapaus och för att Nina skulle få dansa lite så spelades såklart två till av favoritfoxarna. ("Alone" och "All I Wanna Do..") Så då fick jag sitta och vara avis. Inte blev det bättre av att en toppfavorit foxade förbi just då heller. Kanske för att boka en dans, jag vill inbilla mig det i alla fall, men jag hade hjärnsläpp precis då på hur många låtar det gått sedan Nina börjat dansa. Nina hade tur med låtarna den gången måste man säga och hade dessutom fått tag på en duktig kille! =)

Jag hade en jättetrevlig kväll. Lyckades få dansa med jättebra killar utan att jaga nämnvärt. Bland andra ännu en duktig kursledare som jag bara dansat med nån gång för lääänge sen men tänkt massor av gånger att jag borde försöka få en dans med. Det fanns också fler storfavoriter på plats som jag inte hann med. Några långväga också. Lite synd. Kvällens höjdarfoxar blev med min foxmagister från förra lördagen ;) (blev rejält sugen på att få dansa en riktig fox under den där kursen..) och kvällens bästa bugg blev näst sista. As usual. ;)

Tove skötte sig utmärkt hela kvällen. Hon var vaken en del och charmade alla som ville bli charmade och sov helt utslagen några längre stunder också. Bara lite tröttgnäll emellanåt. Nina tyckte tiden gick jättefort och det var tur för jag tänkte innan att det kunde bli lite långtråkigt. Och när vi summerade kvällen efter extranumren verkade det som att vi hade haft en riktigt trevlig kväll allihop.
Tove tog dansen med ro

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att ni hade trevligt, och tack för ett trevligt inlägg, men om det var sååå mycket kortare än mitt vet jag inte, dock med några färre smileys... Påverkar det längden månne? ;-P
Ha det gott!
Kram, Elin/Puman