måndag 2 juni 2008

Helgen med Nina

Och svisch, så var helgen förbi. Daniels syster Nina har varit här i ett par dagar och hunnit åka igen. Tiden går så fort när man har roligt! I alla fall så hämtade jag och Tove upp Nina i fredags kväll på Arlanda och vi åkte hem och satt mest och pratade och gullade med Tove till efter midnatt när Daniel kom hem från en traditionsenlig hockeyspelsturnering med grabbarna.
Vilket litet sött knyte!

Det var ju riktigt högsommarväder hela helgen så vi var ganska slöa och gjorde mest ingenting. Åt mat, gick nån promenad och bara tog det lugnt. Tove blev nog lite extra gnällig av värmen. Hon fick vara naken förutom blöjan mest hela tiden för annars blev det för varmt. Daniel var duktig och grejade både med det ena och det andra medan Nina, jag och Tove umgicks.

Tove somnade plötsligt när hon låg på mage. Kanske var det värmen som gjorde henne extra trött. Handen är trygg att suga på.

På söndagen kom Elin över på mat innan det var dags att bege sig mot Yesterday och kvällens nonstopdans. Mer om den kommer i ett eget inlägg. Trevligt var det i alla fall. Elin och Nina ses inte så ofta och nu var det längre sen än vanligt eftersom vi inte varit och dansat squaredance tillsammans på länge.

Nina tog massa fina kort på Tove

Tidigt i morse skjutsade Daniel Nina till flyget innan han for till jobbet. Jag och Tove masade oss upp ur sängen klockan elva efter att ha sovit sedan ett med ett par amningar emellan. =)

Tove fick nya kläder av Nina så nu matchar de varann så fint.
Kanske har hon också ärvt Ninas turkosblå ögon!


Inga kommentarer: