torsdag 5 juni 2008

Förkyld i värmen

Det är riktigt trist att man ska bli sjuk igen när det är som finast ute. Hade hoppats på Hågelby idag men så blir det ju inte. För hostig och snuvig även fast det är bättre idag än igår. Så nu blir det ingen dans förrän om en vecka. Hoppas det inte ska bli en sån tvåveckorsförkylning.

Jag ska försöka bli frisk till helgen istället. Då är det tänkt att vi ska på strandpartaj minsann. Badet vi ska till ligger exakt 67,4 km härifrån enligt eniro. Smidigt värre. Haha. Ska bli trevligt även fast jag får ta det lugnt med mina stackars luftrör. Men äta kan jag ju göra i alla fall och som jag brukar säga - var och en ska göra det man är bäst på! ;) Daniel började plötsligt se fram emot lördag när han kom på att han kommer att få sitta i solen och dricka öl. ;)

Inga kommentarer: