onsdag 25 juni 2008

Vadå pilla i nacken...

Just nu finns en blogg med denna rubrik på Dansmaffian. Rekordmånga svar på kort tid och riktigt rolig läsning. Kommentar nr tre lyder "...ingen kvinna med lite vett i skallen börjar pilla en karl i nacken under dans om hon inte är rejält hmm "sugen"." Ooops, sen vågade nog ingen annan tjej skriva nåt (eftersom ingen vill verka lösaktig eller så..)

Killarna fortsätter spekulera på egen hand och det leder fram till kommentarer som "Anmäler mej frivilligt, pilla gärna i min nacke", "det "täcka könet" är mer inkonsekvent än det "otäcka könet"..." (haha), "Själv antar jag att tjejen inte vet vad hon gör då hon bara njuter av dansen"(Felaktigt antagande, klart vi tjejer vet vad vi gör, herregud! ;) ) och "För guds skull låt det förbli en hemlighet så har man ju nåt att drömma och fundera över. Fruntimmer kan vi män aldrig förstå fullt ut lik förbaskat" Håller med där. ;)

Maffiabossen Mathias har som vanligt bra koll på läget och en tjej menar att det där inte alls bara gäller tjejer vilket är sant. Det är ju till och med ganska vanligt att killen håller handen på nacken/bakhuvudet för att skydda och så, framförallt gnussare håller så. (OK, om du inte är dansare begriper du nog inte mycket av det här...)

Intressant är också att författaren till bloggen är en gammal squaredancebekanting som tydligen lyckas charma tjejerna i den här dansvärlden också...men jag säger Burrr!!!

Inga kommentarer: