måndag 16 juni 2008

I ett hav av listor

Två stora happenings står för dörren, midsommar och Öland. Inför dessa båda event så är det saker som ska fixas. Midsommar är ju om bara fyra dagar och det är mest handling kvar på den listan, det mesta andra sakerna fixade vi i helgen, så det känns ändå ganska lugnt. Och det är ju inte kungen som ska komma utan "bara" lite nära och kära så om allt inte är perfekt så gör det ju ingenting, jag är säker på att vi får trevligt ändå.

Men sen Öland...12 dagar kvar nu. Ja, du läste rätt! 12 DAGAR!!! Det är inte mycket det. Och till Öland är det en del som fortfarande ska fixas och köpas. Men framförallt ska det packas. Listan över grejor börjar bli milslång och jag begriper inte hur vi ska få med oss allt. Om vi bara inte hade haft en barnvagn som tar upp halva bagaget så hade jag inte varit orolig, men ojojoj.

Direkt när midsommarbestyren är över så ska vi börja ställa in allt i förrådet för att få en liten överblick. Grejen är att vi måste packa både för oss och Tove. Och hon har mest prylar faktiskt. Eller störst kanske. Ok, partytältet och grillen tar också en del plats. Sen måste man packa både för härligt strandliv och ruggigt regnväder. Man vet ju aldrig. Jag har fortfarande förra årets välkommnande hagelskur i färskt minne.
Så här vill vi inte ha det i år!


Inga kommentarer: