torsdag 26 juni 2008

2 dar kvar till Öland

Jo, om bara två dagar åker vi till Öland. Vi åker ner på lördag och hoppas vara nere tidig eftermiddag nångång. Beror på lite hur resan går. Alla prylar är packade, Toves kläder, det mesta av mina kläder. Bara topparna kvar. De är jobbigast att välja ut. Vill helst ta med mig typ hundra stycken. Men förmodligen kommer jag bara ha mina amningslinnen på dagarna ändå. Men det är ju några danskvällar också har jag hört. Jag kommer dansa andra halvan på lördagen, hela måndagen, onsdagen och fredagen i år.

Packningsproblemet har löst sig smidigt genom att vi känner en kille som ska ha med sig betydligt mer saker än vi. Bland annat parkettgolv, ikeahylla och jättehögtalare. ;) Han kör lastbil i år så där får några av våra saker åka med. Så himla snällt.

Jag har också passat på att göra mig lite fin lagom till Öland. Min frisörska kom hit och klippte mig igår. Jag har det så bekvämt att hon kommer hem till mig nämligen. Och så färgade hon mina ögonfransar. Det har jag aldrig gjort förut men det kändes som en bra ide eftersom jag är så himla ljus annars och det räcker med att sminka sig till kvällarna tycker jag. Enda problemet var att man måste sitta tyst och blunda i tjugo minuter medan färgen fixeras. Jag har nog aldrig varit tyst så länge i vaket tillstånd förut. ;)

Ikväll är det lite uppladdningsdans i Hågelbyparken. Innan dansen är det årets första maffiapicknick. Nåja, det är en helt vanlig picknick (som vi alltså redan haft en gång där i år) fast det blir maffiapicknick när det är dansmaffians festfixare som annonserar om det.. ;) Blender spelar i alla fall och det ska bli kul att dansa till dom. Innan dess ska jag bara göra de å de å de å de...

Inga kommentarer: