onsdag 11 juni 2008

EM-festen har börjat

Här hemma kommer det förhoppningsvis vara en blågul fest i ett par veckor framåt. I går var det Sveriges första match och det gick ju bra. Vi hade grundat med lite grillat så då kan det ju inte gå fel. Enda missen var att vi alla fyra missade första målet. Kanske kollade vi på Tove allihop i just den sekunden. Men det är därför det finns repriser. =)

Eftersom Daniel är en tekniktokig en (jakten på det perfekta ljudet och kanske framförallt den perfekta bilden går vidare..) så ser vi såklart matcherna på duk. Och det är faktiskt en enorm skillnad mot ett se dem på vår lilla TV. (Man behöver ingen stor TV om man ändå har duk...) När man väl kopplar ner bilden till TVn igen efter matchen så blir allt så pyttepytte. Små små pojkar springer efter en pluttliten prick till boll. Det tar ett tag innan man vänjer sig igen.

Det enda önskemålet jag har är att Sverige (som självklart ska gå vidare) gärna får vinna gruppen. Om de gör det spelar de kvartsfinal dagen efter midsommardagen. Om de kommer tvåa i gruppen så blir kvarten på midsommardagen och då var det tänkt att vi skulle dansa allihop på Skansen. Hm. Alltså: slå Spanien på lördag!!! HEJA SVERIGE!!
Redo för match!


Inga kommentarer: