söndag 8 juni 2008

Beachparty

Igår var det så dags för beach party med Boogie Lovers på Mälarbadet i Södertälje. Vi hittade dit utan problem och det var riktigt härligt att plötsligt vara på en strand i värmen när man som jag suttit inne och hostat och snörvlat i några dagar. Blev riktigt badsugen men det var nog klokt att låta bli, jag är ju fortfarande inte frisk även fast det är betydligt bättre. Det var stor uppslutning från klubben och det är ju roligt att så många bryr sig om att komma när det anordnas nåt.

Efter lite mingel var det dags att äta picnicmaten som jag fixat i ordning under dagen. Nån slags kycklingsallad med massa smaskigt i. Bland annat egna rädisor och ruccolasallad från vårt trädgårdsland. =) Jordgubbar och tigerkaka som dessert. Smaskens. Tove passade också på att äta i samma veva och satt sen nöjd och belåten och tittade på allt och alla. Tove drog till sig folk som vanligt så det är inte svårt att vara social när man har henne med sig. Hon var också ute på egna äventyr mest hela tiden i olika famnar.
Efter att folket hade smaskat i sig det de hade med sig och de första ölen slunkit ner så var det dags för brännboll. Tove somnade lagom tills dess och sov så gott i bilstolen. Förkylda jag var åskådare och satt i ett soligt hörn och fotade alla som stod vid "min" kon. Fler av mina kort finns på Boogie Lovers hemsida.
Nästa aktivitet var kubb och det hade jag gärna varit med på. Det är liksom min gren och tillräckligt lugnt för mina luftvägar. Men jag var precis uppe i bilen och hämtade mer kläder när spelet sattes upp och lagen såg redan väldigt överfulla ut så jag och Daniel kastade lite frisbee istället. Det är ju riktigt kul och vi hade kvar takterna från förra året. Även om Daniel fick vara lite försiktig med sin sönderkastade axel. Sen tog vi lite fika innan det var dags för lite beach volley. Jag stod vid sidan och pratade strunt så jag såg egentligen inget av spelet men gamlingarna vann visst. Enligt tradition.

Vädret var riktigt fint hela kvällen, soligt och stilla, bara lite kyligt framåt småtimmarna. Jag som annars brukar packa ner hur mycket kläder som helst hade med mig för lite av nån anledning. Trots förkylningen. Kanske för att vi släpar så himla mycket grejor nu ändå när vi har Tove med oss. Men jag fick låna en jacka så då var det lugnt trots att jag inte höll igång som de andra.
Tove i den fina koftan som farmor stickat

Vi blev kvar ganska länge och stod och pratade med folk. Och ojoj så man kan skratta ibland. Ibland blir det bara så roligt när vissa inte riktigt är med i matchen. Vi skrattar fortfarande faktiskt. Vi började dra oss hemåt först efter halv ett och skjutsade hem en kille innan jag trampade på gasen mot våran egen metropol i norrort. Tove hade somnat vid elvatiden igen ordentligt nerbäddad och sov sedan tills vi kom hem någon gång före två.


Sleeping beauty

Jag är jätteglad att vi tog oss iväg denna gång. Det är väldigt kul att träffa folket när det inte bara är dans så man hinner lära känna några fler och det kändes som en härlig uppladdning inför Öland. Det är bara tjugo dagar kvar nu tills det är dags även fast det är smått obegripligt. Jag hoppas att Öland i år kommer att bli riktigt lyckat vädermässigt, dansmässigt och kanske framförallt socialt och det känns som att det finns alla möjligheter till det.


Mälarbadet by night


Inga kommentarer: