fredag 20 juni 2008

Expanders på Hågelby

Det blev faktiskt en riktigt riktigt trevlig kväll trots att Expanders lät hrmmm....inte så bra. Reservsångaren var kvar. Jag trodde aldrig jag skulle sakna deras ordinarie sångare men det var ju nästan en bedrift att hitta en sämre som ersättare. Dessutom var deras tempoväxling efter introt på extranumret intressant..

Men jag hade trevligt sällskap på väg dit och hem. Alltid kul att åka några stycken och nu var vi full bil. Blev sittande första låtarna eftersom vi var fem och vid en första anblick såg det lite skralt ut med bra killar men det droppade in flera och min numera nästan standardkille på första låtarna kom lagom till andra så då kom jag igång.

Första halvan av kvällen fick jag tag på flera favoriter och det bidde både mycket mysig fox och rolig bugg. Det är så kul när det bara flyter sådär i buggen! Man ser på killen vad som komma skall och kan nappa på de mest tokiga grejer. Strax före paus dök min favoritlekkamrat upp och vi dansade lite i pausen. Såååå kul!! Jag borde börja mina kvällar med att dansa med honom för då släpper jag alltid loss, struntar i hur det ser ut och bara leker. Det gör underverk för min dans och känslan brukar finnas kvar efteråt.

Lyckades även denna kväll (så också på Grönan i torsdags) dansa med en kille med en helt egen takt. När det händer så får man välja. Antingen tycker man dansen är skittråkigt och bara dansar av den medan man längtar tills det tar slut. Eller så får man ge sig fan på att försöka följa "perfekt" ändå. Då gäller det att helt koppla bort musiken och bara lyssna till (den eventuella) förningen. En utmaning kan man säga.

Kvällen slutade ungefär 10 min för tidigt enligt min mening ;) men jag var riktigt nöjd när det var dags att packa ihop. När jag blev avsläppt hemma föll ett fint sommarregn som förberedde för sol på midsommar.

Och när jag kom hem.....så var det låst och jag hade ingen nyckel med mig. Som tur var hade jag mobilen med mig (visst, jag kunde ringt på, men vår ringklocka kan skrämma slag på vem som helst och hela Daniels familj låg och sov därinne) och Daniel sover bredvid telefonen så jag tänkte att han skulle väl svara efter nån signal.

Ringde 7 signaler. Inget svar. Ringde en gång till och då svarade till slut Daniels syrra som släppte in mig. Daniel kom ner efter ett tag när jag satt och fikade (jättehungrig!!) och han hade försökt svara med väckarklockan och hade inte begripit nånting. Han var fortfarande ganska borta och gick och lade sig igen. Jag var ganska uppe i varv med huvudet fullt av dans och midsommarförberedelser så jag somnade nog inte förrän klockan två. Och klockan tre ville Tove äta. Men sen så var det natt på riktigt.

Inga kommentarer: