fredag 27 juni 2008

Blender på Hågelby

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Som alltid på Hågelby var det väldigt lite folk när det började och sen, plötsligt, är hela dansbanan fullproppad. Det var mest folk hittills i år. Förmodligen på grund av vädret. Vi hade ju Tove med oss så jag var förberedd på att inte dansa så mycket.

Tove somnade dock vid halv nio efter att jag ammat och sen sov hon i vagnen tills det var slut. Då passade vi på att dansa båda två. Nån av oss kollade till henne mellan varje dans men det var först när vi kom tillbaka efter extranumren som hon hade vaknat. Daniel var lite orolig att hon inte skulle sova i natt, men hon har sovit som vanligt. Skönt det.

Jag dansade första med en "danskompis" som jag ändå aldrig dansat med förut så det var ju på tiden. Bjöd också upp en foxkille norrifrån som jag trodde skulle va nåt, även fast jag hört att han brukar dricka innan danserna. Men det var verkligen ingen hit. Han hade druckit och snabbfoxade genom alla buggande par utan att ta någon som helst hänsyn. Pinsamt att dansa med en sån kille tycker jag, även fast det inte är jag som "styr"! Lämnade honom efter två låtar.

Sen hittade jag en kille som jag dansade med på Hudikmaran. Han mindes inte mig men jag mindes till och med vad han hette. Typiskt mig. Det var kul att dansa igen i alla fall även fast han hade ändrat sin fox sen dess och börjat gnussa (surprise!) och jag minns den gamla stilen som betydligt mysigare.

Kvällen gick med en rasande fart och Daniel och jag dansade sista låtarna och extranumren för en gångs skull. Det var nog bra det, för på Öland kommer vi nog inte dansa nånting tillsammans. I alla fall inte på logen.
Daniel och Tove på picknick. Dansbanan i bakgrunden.
Detta kort har Dansmaffians festfixare tagit. Och så har han skrivit "Mamma Frida på Maffiapicnic... som är otrolig, hon är överallt... höll sig inte borta många dagar från dansen:)"
Så här såg det ut vid vårt läger igår framåt elvasnåret.
Tove sov gott i sin vagn.


Inga kommentarer: