onsdag 4 juni 2008

Länge leve Blocket.se!

Mitt i denna pryljakt och konsumtionshets som vi lever i finns denna klimatsmarta andrahandsmarknad. Blocket.se. Det är verkligen någonting gott som tekniken fört med sig. Andrahandmarknaden för precis ALLT har verkligen exploderat.

Vi köper nästan ingenting utan att konsultera Blocket först. Vi har köpt i stort sett allt till Tove på Blocket till exempel. Man kollar ut vad man vill ha i butik först och sedan köper man det av nån som är glad att bli av med det till halva priset. Likadant med bilarna. Kolla hos bilhandlare först, köp sedan på Blocket. Vi har också sålt diverse grejor själva. En bil, överskåp till kyl och frys, gammalt (verkligen gammalt och fult) soffbord, datagrejor mm. Det går faktiskt att sälja nästan precis vad som helst. Har till och med sålt en bunt körnoter till en överlycklig nystartad kör.

Anledningen till att jag skriver detta är att jag äntligen idag kom mig för att lägga ut en annons på vår gamla matsalsmöbel som nu står i uterummet. Vi vill köpa in nåt annat, framförallt med lite skönare stolar dit. Det ska va färdigt till midsommar är det tänkt och jag undrade verkligen hur det skulle gå att bli av med dessa slitna gamla möbler. Men efter typ en halvtimme så ringde en tjej och ville ha grejorna. Hurra hurra hurra!
Ajöss!


Inga kommentarer: