tisdag 1 juli 2008

Måndag - dans till Wahlströms

Var inte så laddad som jag borde varit inför dansen. Låg efter med sömn ända sen natten innan vi åkte vilket spätts på med den första festnatten. Kan ju inte bara sova till tolv om man har lust precis.

Tänkte att jag bara skulle dansa med nya denna kväll. Började på lilla golvet men där var det svårt att få dansa tyckte jag så jag gav mig upp på stora golvet istället. Och det är väl typiskt att den första nya man dyker på är från Stockholm (Ebba). Men sen lyckades jag dansa med några till. Bland annat en kille från Hudik som just kommit ner, det var hans andra dans nånsin på Öland, så det var ju kul. Duktig var han också.

Mina intentioner att inte dansa med kändisar sprack totalt när jag intet ont anandes blev uppbjuden av ett styck toppfavorit. Länge sen vi dansade nu och jag var riktigt mysfoxarsugen. Döm om min förvåning när killen pratar bort de två låtarna trots att jag till och med offrat en hand i nacken. Ritsch ratsch så blev han degraderad från toppfavorit till bara favorit, haha.

Efter det sprang jag rakt på massa andra kändisar i rad så det blev som det blev. Kvällens bästa dans blev fyra fox, två snabba och två långsamma med en favorit hemifrån. Vi dansade GRYM snabbfox. Snacka om att ha samma musiktänk! :-D

Jag blev tyvärr riktigt trött redan fram emot halv ett och vid ettiden så dansade jag fox halvsovandes och gav till slut upp och gick hem. Aptrött. Sådär så man nästan skakar. Lyckades iaf äta nåt och komma i säng och jag sov ganska bra trots att det var ännu mer drag i grannstugan denna kväll, eller i alla fall högre volym. Mest småfolk som drogs dit dock. Ammade vid halv fem och då dunkade basen på för fullt fortfarande. Ganska onödigt.

Med facit i hand så inser jag att det tyvärr inte går att va uppe till fram på småtimmarna så länge jag måste amma på nätterna. Sen (läs: nästa år) kan vi ju turas om att gå upp tidigt.

Inga kommentarer: