fredag 13 juni 2008

Jannez på Grönan

Bestämde mig till slut för att trotsa min förkylning och åka in till Grönan och dansa till Jannez. Eftersom det var det roligaste som fanns i dansväg i närheten i veckan misstänkte jag att det kunde komma en del folk och det var helt riktigt. Massor med bra dansfolk var där och inte så mycket av den äldre Jannez-publiken.

Det var Grönanpremiär för säsongen för mig och det som är bra med Grönan är det grymma golvet som är precis lagom halt och tokslätt. Sen är det bra att det är dans där nu ons-tor då det är lite färre öldrickare på golvet. Igår såg jag inte nån, men semestrarna har ju inte heller börjat. Dessutom är det billigt. 120 kr för ett säsongskort. Det är svårslaget.

Det var som sagt bra folk på plats och några vänner jag inte sett på evigheter. Hade dessutom spanat in en kille att bjuda upp på Dansmaffian innan. Så kan man nämligen göra i denna moderna värld. Man kollar vilka som ska dit och om det är nån man inte känner igen så går man in och kikar på killens kontakter, vilka tjejer han har som vänner och vad de skrivit om honom. Då kan man få en bra hint om vad man själv kommer tycka. Lustigt var att detta verkade vara ett riktigt foxkap men när vi dansade (eftersom jag både lyckades hitta honom och bjuda upp) så visade det sig vara en ny buggfavorit istället. Riktigt bra bugg helt i min smak och ett ständigt leende på läpparna. Kul! Foxen, njo, alltså helt ok säkert men han höll så lätt så lätt. Trots det gick det bra att följa men jag får inte det där riktiga känslan när jag inte får ordentlig närkontakt. Jag vill ju KRAMAS! ;)

Och jag fattar inte riktigt varför alla plötsligt ska börja gnussa. Killar som var grymma grymma och så börjar de gnussa och ja...inte lika grymma längre...suck. Visst, gnuss kan va bra och jättemysigt men det är inte alls självklart att gnuss är bättre än utan gnuss. Det beror alldeles på. Och om man är lika långa kommer man längre ifrån varann och det gillas INTE! (För...jo just det, jag gillar ju att kramas...)

Summa summarum en riktigt rolig danskväll blev det och aldeles lagom med tre timmar i mitt skick. Och det gav klart mersmak. Ser redan fram emot mer dans om en vecka. Då ska det rockas!!

Inga kommentarer: