torsdag 12 juni 2008

Midsommarplaner

Vi är redan halvvägs in i juni och det är hög tid att börja förbereda vårt traditionsenliga midsommarpartaj. Vi har en större fest en gång om året och det är på midsommar. Det är ganska lämpligt eftersom jag också passar på att fylla år i krokarna. Ibland på midsommarafton, ibland före, ibland efter. I år efter. Tidig midsommar i år, redan den 20 juni.

Midsommarfesten ser ungefär likadan ut från år till år, bara gästerna som varierar lite. Vissa stammisar är det dock. I år kommer hela Daniels familj ner från Umeå och det betyder att vi blir extra många. Hoppas det blir fint väder annars vete sjutton hur vi ska få plats. För att göra det enkelt äter vi ungefär samma saker varje år och leker ungefär samma tokiga lekar. Traditioner kallas det med ett finare ord. ;) Daniel är lekledare som vanligt och jag ska försöka tota ihop ett vettigare sånghäfte än det vi hade förra året.

Förra året dansade vi till Shake på Skansen på midsommardagen och vi planerar samma upplägg i år. Faktum är att hela midsommarsällskapet i år är ganska så dansant så det vore kul om alla hängde på dit kvällen efter. Fest i dagarna två liksom.

Jag hade tänkt lägga ut en nostalgibild här ifrån förra årets fest. Men trots att jag har 54 bilder så fanns det ingen där alla ser riktigt kloka ut samtidigt...så det får va.

Inga kommentarer: