söndag 29 juni 2008

Söndag - maskeraddanstävling

Dagen idag har mest präglats av maskeraddanstävlingen. Efter frukost och lite solande så var det dags att börja fixa Elin som skulle tävla som punkare. Jag tuperade hennes hår i två fina tofsar och så fick hon en riktig tjusig sminkning som skulle göra vilken punkare som helst avundsjuk.


Sen var det till att traska upp och titta på spektaklet som var i danslogen. Blender spelade till tävlingen precis som förra året. Daniel tog hand om Tove så jag fick titta på tävlingen. Precis som förra gången så vann fel par och tävlingen var aldeles för långdragen. Men det gjorde inte så mycket för ute öste regnet ner under de 2,5 timme som tävlingen höll på så det var ju perfekt tajmat med lite underhållning under tiden.
Våra punkare Elin och Micke åkte ut i första rundan men då fick jag istället sällskap av Elin som publik. De hade en liten foxtävling också mitt i och då passade jag på att dansa en sväng med Micke också för att få röra lite på mig. Och jag kan säga att det INTE är lätt att dansa fox i kort, snäv jeanskjol. En annan sak som var kul att se var Andreas och Victoria som körde en uppvisningsdans på beställning.

Elin passade också på att fylla år denna dag. Vi är lika gamla sånär som på några dagar så vi byter paket såhär års. Grannarna hade varit duktiga och köpt tårta så plötsligt blev det ett litet kalas. Elin fick presentkort på massage i present av oss som hon kan utnyttja under veckan. Hon började studsa upp och ner när hon öppnade paketet så jag tror hon blev glad. ;)

För övrigt har vi i dag verkligen använt den fina dansbanan, både innan maten och framfrörallt på kvällen på uppladdningen inför dansen. Riktigt kul och jag tror att jag kommer få mina bästa bugg under veckan där ;). Det är ju så himla trångt på logen. Dessutom är det ju kul att man kan få dansa en hel del även de dagar som man inte ska upp på logen.

Idag har jag också träffat Ann-Katrin som skriver bloggen Dansanka. Det är konstigt det där att det känns som man känner en person som man bara läst om. Och det är nog ömsesidigt eftersom jag vet att hon läser här ibland också. Hon bor bara ett par stugor bort på samma rad.

Jag har ägnat kvällen åt att se Spanien vinna fotbolls-EM medan jag ammat Tove till sömns. Hade funderingar på att baka kaka lagom till pausen, har köpt såna kakmixer och tagit med en form, men det får bli på tisdag i stället. Folket kommer nämligen ner från logen i pausen för att äta nåt och byta om.

Det känns som helt rätt beslut att ta varannan kväll. Har inte känt mig ett dugg avundsjuk att jag inte ska dansa ikväll. Dansen på logen är inte allt när man är här. Det är ganska skönt att ta det lugnt på kvällen och jag är verkligen inte ensam kvar på campingen. Just nu hör jag musik från två håll och Micke som blev kvar här nere efter paus dansar fox med nån på dansbanan. Kanske ska gå dit och kramas lite..

Inga kommentarer: