söndag 29 juni 2008

Lördag - äntligen framme!!

Resan ner till Öland gick verkligen som smort. Vi kom iväg klockan sju och var framme halv två. Då hade vi stannat en gång för att äta lite lunch och en gång för att handla kött och frysvaror som var det enda som vi inte hade med oss hemifrån.

Tove sov första två och en halv timmen medan jag körde och Daniel sov. Sedan var det dags för henne att äta men vi behövde inte stanna för det för jag pumpade och matade henne med flaskan. Himla smart!! Tove var jätteduktig och lät sig blidgas av lite leksaker och sånger när det var som tråkigast.
Elin ringde när vi hade två kilometer kvar och vi passade på att prata med varann i telefon tills det var 200 meter kvar. Typiskt oss. Det var himla kul att komma fram i alla fall och jag hade lust att springa runt och krama alla på hela campingen på stört. Men jag började med våra stuggrannar i alla fall som just byggt färdigt parkettgolvet som ska tjänstgöra som "vår" dansbana alla tider på dygnet när det inte är dans på logen.

Efter att ha fikat med en bit sockerkaka som brorsan bakat och skickat med oss (!) så satte vi igång med partytältet och allmän uppackning och när vi väl pysslat klart så blev det en liten barnvagnsprommis runt campingen för att heja på lite folk. Så trevligt! Äntligen Öland!!

Vi bestämde oss till slut att vi skulle köra dansen enligt ursrunglig plan. Dela på första och sen dansa varannan för att få så mest ut av danskvällarna så ikväll (söndag) är det min första dansfria kväll och det känns faktiskt inte jobbigt alls.
Kenneth och Pelle tar matpaus efter dansbanebygget


Inga kommentarer: