fredag 30 maj 2008

livsdans.se

Nu har jag gjort det lite lättare att minnas adressen till denna blogg. Domän inköpt och bloggen ompekad. Det betyder att du hamnar på den nya adressen istället när du använder din favorit/bokmärke som du givetvis har för min blogg ;). Jag köpte domänen mest för att jag mer och mer börjar gilla ordet Livsdans som har en positiv klang och en bred betydelse. Det har blivit mitt ord liksom. Så det kändes lika bra att roffa åt sig se-domänen när den nu råkade vara ledig. =)

Jag vet att jag i första hand har två kategorier läsare av min blogg. Dansfolk och familj/släkt. Det jag skriver om fokuserar ju på vad som händer för tillfället och jag försöker blanda lite så att jag inte blir helt insnöad på till exempel bara dans eller bara Tove. Ett tag var det mycket graviditet också men det har ju liksom gått över av sig självt.

Men om man nu bara är intresserad av att läsa mina inlägg som har med dans att göra eller bara om Tove eller bara titta på inlägg med foton till exempel så finns det etiketter att klicka på under rubriken "jag skriver om" i högerspalten. Då får man upp bara de inlägg man är intresserad av.

Många inlägg har fler etiketter som det nedan till exempel. Det har etiketterna dans, Tove, Hågelby och Wahlströms. Man kan visa etiketterna nedanför varje inlägg och jag har funderat på att göra det, MEN jag måste ha schabblat bort den funktionen i mitt kodande för jag vete f-n hur jag ska få dit dom igen. ;)

PS. Till sist ska jag försöka att inte skriva så långa inlägg hela tiden. Har märkt att det blivit lite mycket text nu på sistone. KRAM för att just du är här och läser!

Inga kommentarer: