torsdag 11 november 2010

På väg upp

Förkylningen kulminerade under tisdagen för att sedan lugna sig lite igår och ännu mer idag inbillar jag mig. Ikväll ska jag ju äntligen sjunga igen och det ska bli en intressant övning efter förra gångens uppsträckning så det kan inte missas.

Sen sist har jag annars ägnat mig åt att knuffa dryga tjugo kilo barnvagn i snömodd upp till anklarna. Det är bra träning det. Till dagis är det mestadels uppför så då blir man varm. Hemåt får man vila medan vagnen rullar skumpandes hit och dit.

Igår var jag och lunchade. Det är så trevligt varje gång. Det är faktiskt trevligt bara att få komma till en arbetsplats ibland och känna hur det var. Det blev en lååång lunch denna gång och vi hann avhandla både det ena och det tredje. Måns sov sig igenom lunchen igen och vaknade till kaffet. Det gör inget att han vaknar för min lunchkamrat vill gärna hinna snusa bebisnacke en stund.

I morgon är det chans till dans. Jag är tveksam just nu. Mest för att jag inte får sällskap. Alla vännerna verkar upptagna på olika håll och det är ju mycket roligare om man vet att man inte är "ensam". Det är verkligen stentråkigt att Daniels fot inte tillåter dans just nu. Hoppas det blir ordning på den någon gång. Det är ju lite vår grej. Annars kommer vi ju aldrig ut tillsammans. Om det blir något dansat för mig i morgon får bero på dagsform helt enkelt.

Inga kommentarer: