måndag 8 november 2010

Och hon nös och hon frös

Jag har så mycket trevligt inplanerat denna vecka så jag har verkligen ingen lust att vara sjuk. Det kändes igår kväll som att det var 50/50 risk att antingen jag skulle vara helt däckad på morgonen eller vakna i oförändrat tillstånd. Som tur var skedde det senare och som tur var var det en ovanligt bra natt.

Jag är helt klart förkyld men mest i nysnäsan och i huvudet. Tröttmössan är på kan man konstatera. Kvällens dansträning har jag i alla fall ställt in med förhoppning om att vara frisk till på fredag istället. Och fram tills dess har jag både fikadejt, lunchdejt och kör att se fram emot. :-)

Dagen har passerat i slöhetens tecken och Tove har fått underhålla sig framför Pippi och Alfons hela eftermiddagen känns det som. Ibland får det bli så även här. Annars är det TV-tid mest på helgen för henne.

Ikväll spelar jag in Dansbandsbrudarna mest för att sen kika på klippen från Öland.

Inga kommentarer: