torsdag 25 november 2010

Förberedelser

Idag är dagen före den stora tågåkardagen. Tove ska få åka riktigt tåg för första gången, ja Måns också såklart men han är nog inte fullt lika förväntansfull. Tove gillar ju vårat lokaltåg Roslagsbanan jättemycket och det är alltid spännande när vi ska åka tåg. Nu ska vi åka riktigt tåg i hela fem timmar! Morbror är det som ska få besök i ett kallt och snöigt Malung.

För egen del innebär resan förberedelser av olika slag. Packning av kläder och matsäck, fixa huset, kattvakt etc. Vi åker tidigt på morgonen och jag lovar att bli lugn och snäll när vi väl kommit på tåget och hittat våra platser. Största farhågan är att något ska strula på väg till centralen pga snön, men jag hoppas det kommer gå smärtfritt.

Förmiddagen idag har jag dock besökt öppna förskolan med Måns. Idag var det total pappadominans där och alla är verkligen kanontrevliga. Daniel kommer få mycket gott sällskap i vår med andra ord och det känns roligt! På hemväg handlade jag matsäcksmaten och eftermiddagen kommer gå åt att försöka fixa det sista. I kväll lämnar jag över en stund och åker äntligen på körövning igen i snöyran.

Inga kommentarer: